Mijn keuze voor ENERGETIX magneetsieraden

 

Mijn naam is Geralt Arissen en sinds 2019 ben ik naast mijn baan als leerkracht een aantal dagen in de week met plezier werkzaam in mijn bedrijf time4energy - byGeralt, waar ik naast de parfums van Yodeyma en 'Oosterse'  geschenkartikelen werk met de fantastische Magneetsieraden van Energetix onder de naam ENERGTIX4U.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alternatieve mogelijkheden. Zo'n 20 jaar geleden kreeg ik na meerdere onderzoeken vanwege reumatische pijnen de diagnose Fibromyalgie. Bij toeval ontdekte ik ongeveer 5 jaar geleden Energetix en schafte een magneethart aan. Ik sliep gelijk beter en dieper, waardoor ik energieker werd en minder last had van pijn. Toen ik mijn magneet kwijt raakte kwam ik er niet aan toe op zoek te gaan naar een nieuwe. De klachten kwamen terug en ik probeerde van alles. Soms hielp het mij enigszins, soms ook niet.

Twee jaar geleden werd er ADHD vastgesteld, iets wat mij niet verbaasde! Ik neem hier medicatie voor, welke mij echt helpt mijn focus te behouden. Toch gaf het mij niet voldoende rust, maar ik wilde de medicatie ook niet verhogen. Ik ben weer een magneethart gaan dragen, samen met prachtige herenarmbanden. Het gaf mij gelijk meer rust, balans en de lichamelijke pijnen waar ik nog steeds mee kampte werden wederom verlicht. Ik sla vaker mijn medicatie over, omdat ik minder overprikkeld raak.

Ik had al een bedrijf in Yodeyma parfum en 'Oosterse' geschenkartikelen. Inmiddels wordt Energetix steeds groter en succesvoller binnen time4energy - byGeralt.