ENERGETIX Magneetsieraden voor meer Rust, Balans, Kracht en gezonde Energie!

 

Garantie ENERGETIX

De stijlvolle magneetsieraden en accessoires van ENERGETIX zijn natuurlijk niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. Desondanks is het natuurlijk altijd mogelijk, dat u niet geheel tevreden bent over het door u aangeschafte artikel of dat deze onverhoopt een mankement vertoont.

 

U moet vooral tevreden zijn met uw ENERGETIX sieraad

De garantieregeling na aanschaf van uw ENERGETIX sieraad of accessoire is uitstekend.
•Een garantie van 2 jaar op fabricage- en materiaalfouten
•Retourgarantie van 14 dagen. U kunt uw bestelling ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren en u      ontvangt de volledig aanschafprijs direct terug.
•Omruilgarantie. Ander product of een andere maat? Natuurlijk geen probleem.
•Daarnaast hanteren wij een testgarantie periode van 30 dagen. Zo kunt u een ENERGETIX magneetsieraad of accessoire tegen zeer geringe kosten uittesten. Na ongeveer 3 weken kunt u namelijk pas écht goed bepalen wat ENERGETIX voor uw persoonlijke gevoel van welzijn betekent. Maar mocht u desondanks om wat voor reden dan ook toch spijt hebben van uw aankoop, dan ontvangt u maar liefst 85% van de aankoopprijs terug - óók al zijn de sieraden gedragen.

 

Garantie ENERGETIX Claimen?

Neem dan direct contact op!

Het is dus handig als u de originele aankoopbon met daarop onze gegevens bij de hand heeft, of een kopie van uw bestelling indien u die in de webshop heeft gedaan en waarvan u een bevestiging per mail gekregen heeft. Hierop staan ook mijn gegevens als uw eigen distributeur vermeld. Maar vermeldt u s.v.p. bij schriftelijk contact in ieder geval altijd wél duidelijk de naam en adresgegevens, die opgegeven zijn ten tijde van bestelling, zodat ik uw bestelling direct kan terugvinden in mijn garantiesysteem.

Contact opnemen met mij i.v.m. garantie kan als volgt:


•Telefonisch of via whatsapp: 06-57828822

• Via het contactformulier

 

ENERGETIX webshop