ENERGETIX MAGNEETSIERADEN

ENERGETIX Magneetsieraden voor meer Rust, Balans, Kracht en gezonde Energie!

Hartelijk welkom bij ENERGETIX4U, zelfstandig distributeur van ENERGETIX Magneetsieraden

 

ENERGETIX combineert eigentijdse, exclusieve design sieraden met de weldadige kracht van magneten. Gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten. Miljoenen mensen wereldwijd zijn enthousiast over onze fascinerende magneetsieraden en accessoires en dragen deze dagelijks, omdat ze zich er goed bij voelen. Ervaar zelf ook het positieve effect van de ENERGETIX magneet sieraden op uw gevoel van welzijn. Laat u verrassen door de grote keuze in betaalbare ENERGETIX sieraden en accessoires met magneten. 

 

- Het dragen van Energetix Magneetsieraden kunnen:

- Uw energie niveau verhogen.

- Uw immuunsysteem versterken.

- Uw doorbloeding verbeteren. Door het ontclusteren van de rode bloedlichaampjes wordt de zuurstof opname verhoogd en verbeterd.

- Uw spierspanning wordt verminderd. Hierdoor zult u merken dat lichamelijk een betere ontspanning ontstaat.

- U zult beter gaan aarden, waardoor overtollige en schadelijke afvalstoffen en energieën kunnen worden afgevoerd.

- De negatieve effecten van elektrosmog verminderen. Deze elektrosmog kan invloed op uw gezondheid en welzijn hebben. Dit kan onder andere leiden tot een verhoogde clustering van de rode bloedlichaampjes en kan een goede doorbloeding van het lichaam verminderen. Hierna worden steeds meer onderzoeken gedaan en zijn toenemende bewijzen terug te vinden.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over de ENERGETIX magneetproducten, of wil u zelf de weldadige werking ervan ervaren? Ik informeer u graag.

 

Laatste nieuws

Bewonder de collectie 2020/2021

in onze webshop

 

Energetix Whatsapp presentatie

Voorlopig kan ik vanwege het Coronavirus helaas niet bij u thuis een presentatie geven. Als alternatief is er de Whatsapp presentatie. Tijdens deze presentatie geef u uitleg d.m.v. een persoonlijke video, foto's en tekst over Energetix magneetsieraden. De presentatie duurt twee dagen waarbij vragen en opmerkingen persoonlijk of in de groep gesteld kunnen worden. Het voordeel van dit alternatief is dat u het kunt volgen wanneer het u uitkomt. Bij interesse hoor ik graag van u. Dit kan o.a. via het contactformulier.

 

Robuuste magneetsieraden voor sportfans nu ook in maat XS-S

Naar buiten, de sportschool in, joggen in de natuur of bij een andere sport! Met de aantrekkelijke en kleurrijke sportEX armbanden van ENERGETIX bent je ook bij het sporten verzekerd van een stijlvolle en trendy uitstraling. De extreme atleet en sportvedette Joey Kelly draagt al jaren magneetarmbanden, bij het sporten en bij tv-optredens voor een publiek van miljoenen.

meer informatie